Kam na dobrou zmrzlinu?



V Praze máme dvě stálice a jednu novinku :) Angelato - moje slabost. Doporučuji na zmrzlinové klasiky, jako Bacio, což je v překladu polibek a i tak chutná. Je to takový nutelový polibek. Přes zimu mají zavřeno - to je drobná komplikace pokud vás přepadnou chutě. Naštěstí je tu záchrana v podobě Puro Gelato na Výtoni. 



Stylová gelaterie a kavárna v jednom! A pozor mají tam i vafle! Tam chodím opravdu ráda. Vychutnávám si tam kafíčko a zmrzku pěkně venku u stolečku a koukám do sluníčka a to celoročně i v tuto zimu nezimu. No a pak je tady novinka jménem Zmrzlinář. Krásná designová zmrzlinárna s kavárnou. 


Před lety jsem o jejich rodinné firmě viděla reportáž v Ekonomice 24 a zůstala mi v paměti asi nějaká paměťová stopa v podobě jejich neochutnané zmrzliny :) Musím říct, že zmrzku mají výbornou, ale trochu mne rozesmála velikost a cena porce. Dva takové ty zarovnané mini kopečky za 60Kč?? Pro porovnání v Angelatu i Puru si mohu dát malý kelímek za 39 Kč při stejné kvalitě zmrzliny. 


Jitka

1 komentář:

  1. Teda, tak to musí být velká dobrota. Děti by se po takové zmrzlině utloukly, protože nutelu zbožňují :-) . Sice máme vlastní zmrzlinový stroj z Cesk, protože jsme si otevřeli stánek s točenou zmrzlinou, ale myslím si, že nutelová zmrzlina by u našich dětí vyhrála na plné čáře :-) .

    OdpovědětVymazat