V Praze máme dvě stálice a jednu novinku :) Angelato - moje slabost. Doporučuji na zmrzlinové klasiky, jako Bacio, což je v překladu polibek a i tak chutná. Je to takový nutelový polibek. Přes zimu mají zavřeno - to je drobná komplikace pokud vás přepadnou chutě. Naštěstí je tu záchrana v podobě Puro Gelato na Výtoni.
Stylová gelaterie a kavárna v jednom! A pozor mají tam i vafle! Tam chodím opravdu ráda. Vychutnávám si tam kafíčko a zmrzku pěkně venku u stolečku a koukám do sluníčka a to celoročně i v tuto zimu nezimu. No a pak je tady novinka jménem Zmrzlinář. Krásná designová zmrzlinárna s kavárnou.
Před lety jsem o jejich rodinné firmě viděla reportáž v Ekonomice 24 a zůstala mi v paměti asi nějaká paměťová stopa v podobě jejich neochutnané zmrzliny :) Musím říct, že zmrzku mají výbornou, ale trochu mne rozesmála velikost a cena porce. Dva takové ty zarovnané mini kopečky za 60Kč?? Pro porovnání v Angelatu i Puru si mohu dát malý kelímek za 39 Kč při stejné kvalitě zmrzliny.
Jitka
Teda, tak to musí být velká dobrota. Děti by se po takové zmrzlině utloukly, protože nutelu zbožňují :-) . Sice máme vlastní zmrzlinový stroj z Cesk, protože jsme si otevřeli stánek s točenou zmrzlinou, ale myslím si, že nutelová zmrzlina by u našich dětí vyhrála na plné čáře :-) .
OdpovědětVymazat